Vliegvelden Spanje

Vliegvelden, tips & informatie
Spanje is een populaire toeristische bestemming en beschikt over een uitgebreid luchtvervoersnetwerk, met vele vliegvelden verspreid over het land.

Vliegvelden Spanje?

Spanje is een populaire toeristische bestemming en beschikt over een uitgebreid luchtvervoersnetwerk, met vele vliegvelden verspreid over het land. Hieronder staan enkele van de meest bekende en drukke vliegvelden in Spanje beschreven.
  1. Madrid-Barajas Airport (Adolfo Suárez Madrid-Barajas) Dit is het grootste en drukste vliegveld van Spanje, gelegen in de hoofdstad Madrid. Het beschikt over vier terminals en verwerkt jaarlijks meer dan 50 miljoen passagiers. Het vliegveld biedt vluchten aan naar bestemmingen over de hele wereld, waaronder vele Europese hoofdsteden en steden in Noord- en Zuid-Amerika.
  2. Barcelona-El Prat Airport Dit vliegveld ligt in de Catalaanse stad Barcelona en is het tweede grootste van Spanje. Het beschikt over twee terminals en verwerkt jaarlijks meer dan 50 miljoen passagiers. Het vliegveld biedt vluchten aan naar bestemmingen over de hele wereld, met name naar Europese hoofdsteden en steden in Noord- en Zuid-Amerika.
  3. Palma de Mallorca Airport Dit vliegveld ligt op het populaire toeristeneiland Mallorca en is een belangrijk knooppunt voor vakantievluchten. Het verwerkt jaarlijks meer dan 25 miljoen passagiers en biedt vluchten aan naar vele Europese steden, evenals naar steden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
  4. Alicante-Elche Airport Dit vliegveld ligt aan de Costa Blanca en is een belangrijk knooppunt voor vakantievluchten naar deze populaire regio aan de Oost-Spaanse kust. Het verwerkt jaarlijks meer dan 12 miljoen passagiers en biedt vluchten aan naar vele Europese steden, evenals naar steden in Noord-Afrika en het Midden-Oosten.
In Spanje zijn er nog vele andere vliegvelden, zoals Gran Canaria, Tenerife, Ibiza, Malaga, en Valencia, die belangrijk zijn voor zowel zakenreizigers als toeristen. Al deze vliegvelden bieden een breed scala aan faciliteiten, waaronder restaurants, winkels, banken en vervoersdiensten naar en van de steden.
Spanje beschikt over een uitgebreid en efficiënt luchtvervoersnetwerk, waarmee reizigers makkelijk en comfortabel kunnen reizen naar en binnen het land. De meest bekende en drukke vliegvelden, zoals Madrid-Barajas, Barcelona-El Prat, Palma de Mallorca en Alicante-Elche, bieden vluchten aan naar vele bestemmingen over de hele wereld en beschikken over uitgebreide faciliteiten voor passagiers. Of je nu op zakenreis bent of op vakantie gaat, er is altijd een vliegveld in Spanje dat aan je behoeften voldoet.

De beste vakantiedeals

1. Tui.nl
Bekijk op dit moment 27 vakanties.
9.1
5/5
2. Prijsvrij
Bekijk op dit moment 94 vakanties.
8.9
4.5/5
3. Vakantiediscounter
Bekijk op dit moment 201 vakanties.
9.4
4.5/5